Testimonies

Hieronder worden een aantal testimonies gegeven door mensen die hun gezondheid hebben zien verbeteren door het drinken van gedestilleerd water. Deze reacties zijn vertaald in het Nederlands, maar onder elk kopje is een bronvermelding geplaatst.

 

Dokter Lorraine

Doktor Lorraine interviewde Margie uit de plaats Loma Linda in 2013, die toen 91 jaar oud was, zij heeft nog een actief leven, die naast gezond eten en reguliere activiteiten, al meer dan 44 jaar gedestilleerd water drinkt. In haar 47ste jaar kreeg zij te maken met een slopende stafylokokken-infectie door het kraanwater in Idaho als oorzaak en moest 32 keer het ziekenhuis bezoeken om de cellulitis te bestrijden. Dit was het moment dat zij had besloten om gedestilleerd water te drinken, zij vertrouwde het water niet meer.

 

Dr. Lorraine was niet alleen gefascineerd door het schilderij dat Margie had gemaakt, maar zelfs meer door Margie’s fysieke kracht, toen de 91 jarige Margie het schilderij, dat voorbij haar bed aan de muur hing, pakte zonder enige moeite. Dr. Lorraine vertelde op haar website dat vele Amerikanen met deze leeftijd die rek-balans-kracht oefeningen deden dit zelfs niet zouden kunnen uitvoeren.

 

De dag toen Dr. Lorraine de 91 jarige Margie ontmoette, Juli, 28, 2013, was de dag toen zijzelf besloot om gedestilleerd water te drinken.

 

Na het uitvoeren van enig onderzoek, kwam zij terecht bij het kiezen van een Megahome destilleerdapparaat. Het duurde niet lang voordat zijn concludeerde dat het, het meeste belangrijke toestel was in haar keuken.

 

German Moreno

“Ik denk en geloof dat de beste manier om mensen te helpen hun de waarheid te leren is. En de waarheid is dat het puurste water in deze wereld gedestilleerd water is.

Ik ben een bioloog, ik studeerde aan Universiteit van Nuevo Leon in Mexico, en als een wetenschapper kijk ik altijd voor nieuws in de markt.

De eerste keer ik gedestilleerd water dronk was toen ik in Houstin Texas was, een kennis kocht een destillatieapparaat en ik hield er zo van dat het mij verslaafd aan de smaak van het water maakte en niet alleen de smaak maar ook alle andere voordelen die dit water geeft voor het menselijk lichaam.

Ik ben sinds 10 jaar een gepensioneerde bioloog en sinds toen was op zoek naar een product dat mensen kon helpen… “

Reactie geplaatst op 17 Augustus 2012.

 

Faye C. Jurisich-Nunn

“Ik drink sinds 1975 gedestilleerd water en ( ondanks kritiek van een ziel hier en daar ) zijn mijn botdichtheid-metingen boven gemiddeld. De smaak en puurheid van het water dat wij dagelijks binnenkrijgen maakt het drinken van de ‘slurrie’ dat uit de kraan komt een schrikwekkend en onwenselijk alternatief.

Ik begon gedestilleerd water te drinken (tijdens het aan boord zijn van US Marine ) in 1952. Ik drink gedestilleerd water tot op de dag van vandaag. Mijn destilleerapparaat is gemaakt door Pure & Secure van Lincoln, NE, USA. En ik voel mij als een 35 jarige en ik word 81 jaar op 9 augustus 2011.”

Reactie geplaatst op 17 Augustus 2012.

 

Carl Decker

“Al meer dan 50 jaar drinkt mijn familie stoom gedestilleerd water Ik heb geen nierstenen, verharde slagaders, en kalkaanslag in mijn gewrichten. Ik ben meer dan 82 jaar oud en heb nooit tijd in het ziekenhuis doorgebracht. Ik zal de rest van mijn levensjaren met gestoomd water doorbrengen. Niets leeft voorbij de droom.”

Reactie geplaatst op 5 Oktober 2012.

 

Joseph Ludvigson

“… Ik kocht een water destilleerder … in het jaar 1977. Ik ben een toegewijde supporter van Dr. Carey Reams. Hij deed inzien dat de oorzaak van hartziekte (verharding van de slagaders en plaque) overschot van zout in het lichaam was. De oplossing is om de helft van je lichaamsgewicht in ounces van gedestilleerd water te drinken, met een tempo van ongeveer 4 oz per half uur. Ik startte daarmee toen ik 25 jaar was in 1977. In 2009 had ik diagnostische metingen uit laten voeren door de arts, dat Carotid en Cardiac ultrasoon inhield. Alhoewel ik hoge cholesterol had voor meer dan 20 jaar, liet het mij zien dat mijn slagaders vrij waren van plaque (vaatvernauwing).”

Reactie geplaatst op 1 November 2012

 

Dk

“… Ik geloof oprecht dat het drinken van gedestilleerd water door de dag heen een van de beste gezondsheid-gerelateerde dingen is die je kan doen. Ook is destillatie de enige manier om 100% van de fluoride te verwijderen en is ook de beste filtermethode dat bestaat.”

Reactie geplaatst op 13 september 2015.

 

Jamie, 27 jaar uit Liverpool

Gewicht

Voordat Jamie gedestilleerd water dronk

“Toen ik ongeveer 22 jaar was en voorwaarts voelde ik dat ik een klein beetje te zwaar was wat mijn fysieke vermogen heeft aangetast toen ik aan sporten zoals voetbal deed, waar ik enthioussiast over ben. Als ik mijn fysieke vermogen vandaag de dag vergelijk met toen ik 15,16,17,18 jaar oud was, kan ik het alleen omschrijven als een daling! Dit maakte mij neerslachtig wanneer mijn brein wilde dat mijn lichaam dingen te doen, maar mijn lichaam antwoordde met “NEE””.

 

Nadat Jamie gedestilleerd water dronk

“Wauw! Na 3 maanden gedestilleerd water drinken, kon ik fysiek zien dat ik gewicht ben verloren. Ik had mijn dieet niet veranderd of mij aangemeld bij de sportschool, toch kon ik het gewicht zien dat ik afgevallen ben. Ik kon het niet geloven, dat ik oprecht mijn dieet niet significant genoeg had veranderd dat het gewichtsverlies zou verklaren.”

 

Huid

Voordat Jamie gedestilleerd water dronk

“Mijn huid voordat ik gedestilleerd water dronk was eigenlijk wel ok. Ik ben nog jong dus ik heb geen echte rimpels toch voel ik soms nog dat mijn huid een beetje droog leek.”

 

Nadat Jamie gedestilleerd water dronk

“Na een maand gedestilleerd water drinken was het voelen en het droog uitzien van mijn huid gestopt. Dit was nooit echt een probleem voor mij in alle redelijkheid maar ik voelde zeker dat ik er frisser en gezonder uitzag met een bepaalde gloed over mij.”

 

Energie

Voordat Jamie gedestilleerd water dronk

“Vanaf mijn 21ste merkte ik echt op dat mijn energiepeil significant verlaagd was. Ik voelde mij zeer moe en sloom gedurende de dag tot het punt dat ik soms een slaapdutje van 1 tot 2 uur nodig had, zelfs wanneer ik niet actief was! Ik vroeg mij eigenlijk af of dit onderdeel was met het ouder worden. Ja, zelfs met 21 jaar oud!! Als een resultaat van lage energie, daalde mijn algemene motivatie ook. Dit had een werkelijke invloed op mijn leven eveneens mijn verlangen was om actief te zijn en plezier voelde alsof het een ton aan stenen met zich meebracht. Niet goed voor een jongen in zijn twintigerjaren.

 

Nadat Jamie gedestilleed water dronk

In maar liefst drie dagen na het drinken van gedistilleerd water merkte ik een enorme omslag. Ik voelde mij alsof ik opgeladen was met nieuwe batterijen. Mijn brein voelde zeer opgeklaard en wakker en mijn lichaam was mogelijk om zich daarop aan te passen. Het was op dit moment dat ik wist dat het gedestilleerde water 100% positieve impact op mij had dat ik nooit eerder voelde… wel… Ik weet het niet! Maar ik voelde en voel mij nog steeds geweldig. Niet langer is water een drankj,e het is mijn brandstof, en net zoals, des te meer brandstof het in de tank heeft zitten, de verder en sneller het kan gaan :-)

 

Slaap

Voordat Jamie gedestilleerd water dronk

Ik heb altijd van mijn slaap gehouden. Sommige mensen noemen het lui zijn, ik weet het niet. Ik weet gewoon dat wanneer het alarm af gaat om het uit te zetten en nog 3 uur extra slaap dan uit bed te springen om een nieuwe dag te beginnen. Ik was al zo sinds vroege leeftijd. Ik heb ook altijd al moeite gehad om snel in slaap te vallen. Het is veel voorkomend dat ik in bed lig for meer dan een uur voordat ik in staat ben om in slaap te vallen.

 

Nadat Jamie gedestilleerd water dronk

Nogmaals, zo gauw als 3 dagen van het drinken van gedestilleerd water ontdekte dat ik niet alleen veel makkelijker in slaap viel, maar werd ik ook makkelijker wakker. Vaker dan niet, word ik nu natuurlijk wakker voordat mijn alarm af gaat. Deze verandering is natuurlijk fantastisch voor mij want het hebben van te veel slaap of te lang in bed blijven liggen heeft andere negatieve effecten zoals het krijgen van hoofdpijn of stijve botten. Ik voel mij ook meer gemotiveerd en opgeladen, wakker wordende in een meer natuurlijke manier wat mijn dag een perfecte start geeft. In feite, zelfs wanneer ik een zeer drukke week heb, vind ik het zelfs moeilijk om een luie zondag te hebben. Mijn brein en lichaam hebben niet langer lange periodes van slaap nodig.

 

Alertheid

Voordat Jamie gedestilleerd water dronk

Ik weet niet hoe dit te beschrijven maar alhoewel ik een intelligent individu ben, voelde ik vele jaren dat er iets in mijn brein mij belemmerde. Ik voelde mij niet als alert dat ik wilde of zou moeten zijn en dit was specifiek opmerkelijk wanneer ik voetbal speelde. Gedurende mijn tiener-jaren was ik zeer goed in voetbal. Ik was snel, alert, responsief, altijd twee stappen voor. Maar, toen de jaren voort gingen, voelde ik zeker dat ik in een daling was. Het voelde altijd alsof mijn brein 20% sliep. Begrijp mij niet verkeerd, door anderen werd niets gemerkt, ik weet wat ik kan, ik voelde mij belemmerd door iets.

 

Nadat Jamie gedestilleerd water dronk

Nogmaals, gelijk na het drinken van gedestilleerd water voelde ik mijn alertheid opstijgen. Ik voelde mij zeer alert en gewaar gedurende de dag en nacht wat mijn denkvermogen deed stijgen. Meer opmerkelijk was toen ik een voetbalwedstijd speelde. Ik was in staat om mentaal van kracht te zijn net zoals toen ik 15 jaar oud was. Ik geef toe dat mijn lichaam nog moet bijbenen maar mentaal ben ik opnieuw weer hier.

 

Zoals u kan zien, heeft gedestilleerd water mijn leven een draai gegeven dus bedankt voor het lezen en ik hoop dat u, als u dat nog niet heeft gedaan, het ook probeert.

  • McCoy, J. (z.d.). Jamie age 27 from Liverpool Distilled Water Testimonial. www.makewaterpure.co.uk. Geraadpleegd op 28 december 2020, van https://www.makewaterpure.co.uk/blog/jamie-age-27-from-liverpool-distilled-water-testimonial