Garantie

Op alle Megahomedestilleerders en Water1one filtratiesystemen krijgt u een garantietermijn van 2 jaar, mits het niet door onkundig gebruik is beschadigd. Daarnaast willen wij bij klachten graag alle goederen eerst in ontvangst nemen om te kunnen beoordelen of de garantie terecht is. Graag verzoeken wij u contact op te nemen via het emailadres: info@schielijnwatersystemen.nl

Tot zover hebben heeft geen enkele klant zijn/haar bestelling retourneerd. Wij leveren alleen betrouwbare producten die zijn dienst hebben bewezen in de afgelopen jaren. Megahome levert sinds 1992 al waterdestilleerders en zij hebben laten zien dat de producten die zij leveren van zeer goede kwaliteit zijn. Talloze mensen zijn blij met hun destilleerders. Ookal is het destilleren een intensief proces, de Megahome destilleerders gaan vele jaren mee.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@schielijnwatersystemen.nl . Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.