Levertijd en verzendkosten

Bestellingen die voor 09:00 uur worden geplaatst, zullen dezelfde dag nog opgestuurd worden, tenzij anders vermeld op de productpagina. Heeft u later dan 09:00 uur een bestelling geplaatst? Dan wordt uw pakket de volgende werkdag verzonden.

Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Ook proberen wij de verzendkosten zo laag mogelijk te houden door producten via brievenpost te versturen wanneer mogelijk.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen: 

  • € 2,95 voor brievenbuspost
  • € 4,00 voor brievenbuspaketten
  • € 5,95 voor paketten onder de € 30,-
  • Gratis verzending voor bestellingen boven € 30,-

Levering verloopt altijd via PostNL. Over het algemeen zal de aflevering 1 werkdag na de bestelling tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden mits anders vermeld staat op de productpagina. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen door eventuele drukte bij PostNL. Wel leveren wij de track-en-trace via de mail bij pakketten.

Wilt u liever via een andere verzender uw pakket ontvangen? Neem dan contact met ons op, dan zal er gekeken worden naar de mogelijkheden.

Ophalen

Wilt u liever uw bestelling ophalen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Betalen bij het afhalen kan via pinnen of contant.