Retour Formulier Schielijnwatersystemen
PDF – 31,0 KB

Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,75 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via  info@schielijnwatersystemen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is en niet gebruikt is.

Mocht u een van onze waterzuiveringsapparaten zoals de Megahome Destilleerder of Water1one filtratiesystemen al hebben gebruikt, dan nemen wij contact met u op na ontvangst en controle van het retourneerde product en zal er gekeken worden naar een passende oplossing. Tot zover heeft geen enkele klant zijn/haar bestelling retourneerd. Wij leveren alleen betrouwbare producten die zijn dienst hebben bewezen in de afgelopen jaren.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is, dan kunnen wij een waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retourzending goed verpakt is.

 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met [ info@schielijnwatersystemen.nl ]. U draagt wel zelf de kosten voor terugzending van het product.

 

Verkeerd bezorgadres doorgegeven?

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.